SMI The Puma series

Puma ja Super Puma lumitykit on kehitetty asiakkailta saadun palautteen, kansainvälisen huoltohenkilöstön ja ympäri maailmaa olevien myynnin ammattilaisten innostamana, tarkoituksena valmistaa lumitykki, millä voidaan tehdä lunta, oli olosuhteet millaiset tahansa. Suunnittelussa on eritoten ajateltu marginaaliolosuhteita.

Puma on täysautomaattinen lumitykki ja se on kehitetty tuottamaan paras mahdollinen lumenmäärä ja -laatu kaikissa keliolosuhteissa. Siinä on sisäänrakennettu edistyksellinen sääasema, automaattinen veden-

ja paineilman tunnistus, sekä automaattinen vedenvirtaus. Nämä kaikki säätyy automaattisesti kullekin olosuhteelle otolliseksi.
Puma lumitykeissä on kosketusnäyttö, mikä toimii vielä -30 asteessa. Hanskat kädessä! Tykkiä voidaan siis käyttää joko käsikäytöllä tai datakaapelin kautta keskuskoneelta ”SmartSnow”- sovelluksella. Sovelluksen ansiosta lumettaja voi etänä hallita lumitykkien käyttöä; nostaa, laskea tai kääntää esimerkiksi nivelvarren tai tornin päässä olevia Puma lumitykkejä sekä säätää lumen koostumusta. Näin säästetään paljon henkilötyövoimaa ja siirtoon tarvittavaa kalustoa.

Puma lumitykkien painopiste on matalalla ja muotoilu on suunniteltu niin, että niitä on helppoa ja turvallista käyttää. Suunnittelussa on otettu huomioon myös se, että tampparilla siirrettäessä tykki kuormittaisi mahdollisimman vähän puskulevyä.
Säädettävät nostokorvakkeet on mahdollista sopeuttaa kaikkiin markkinoilla olevien koneiden puskulevyihin.

Niin kun kaikki SMI:n tuotteet Pumakin on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja on tehty helpoksi käyttää, huoltaa ja kuljettaa.

SMI:n tavoitteena on tarjota tuotteita, millä hiihtokeskukset saisivat rinteet
ja hiihtoladut auki nopeasti ja saada kausi jatkumaan mahdollisimman pitkään. Tätä tavoitetta Puma lumitykit ja ”SmartSnow” automatisoitu lumetusjärjestelmä pystyy edesauttamaan ja tuottamaan Teille parasta mahdollista lunta!

Ominaisuudet

Alusta
sinkitty A- kantoalusta pyörillä ja/tai säätöjalaksilla, saatavana myös 3,2m. tai 4,7m. torniasennuksena tai 8m. nivel varteen asennettuna
Kompressori
4 kW
Kääntösäde
360°, pystysuunnassa -10° - 60°
Lämmitys
0,5 – 2,5kW
Oskilaattori vakiona
ohjelmoitavissa oleva kääntösäde, max. 359°
Puhallin
Standard Puma 15 kW, Super Puma 19 kW
Suuttimet
75 kpl. vesisuuttimia ja 27 kpl. esikiteytyssuuttimia
Sähkö
400V, 3-vaihe
Sähkökaapeli
Alustamalli 30m, torni kääntöaisamalli 12m.
Veden virtaus
40 – 600l./min.
Vedenpaine
7 – 50 bar
Vedensuodatin
Ruostumatonta terästä, helposti irrotettava ja pestävä. 30 mesh
Venttiilit
5 kpl. itsetyhjentyviä 3-tieventtiileitä
Vesiliitäntä
2” Camlock