Sivuston tavoite
Lumident Oy:n ("Lumident") Internet-sivut tarjoavat ajan tasalla olevaa tietoa kaikille yrityksestä kiinnostuneille.

Näillä sivuilla esitellään Lumidentin tuotteita ja palveluita. Sivut on tarkoitettu yrityksen kaikille ulkoisille sidosryhmille ja asiakkaille.

Sivujen kautta voi tutustua tuotteisiin ja palveluihin ja olla yhteydessä yritykseen lähettämällä palautetta tai yhteydenottopyyntöjä yritykselle.

Käyttöehdot
Lumidentin Internet-sivujen (www.lumident.fi) käyttö on sallittua vain näitä käyttöehtoja noudattaen. Käyttämällä Lumidentin Internet-sivuja sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Koska Lumident voi muuttaa käyttöehtoja, kehotamme sinua tutustumaan säännöllisesti näihin käyttöehtoihin. Mikäli et hyväksy käyttöehtoja, kehotamme sinua ystävällisesti pidättäytymään Lumidentin Internet-sivujen käytöstä.

Tekijänoikeudet
Lumidentin Internet-sivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Pidätämme itsellämme kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, jakelu tai tallentaminen on kiellettyä ilman etukäteistä kirjallista suostumustamme lukuun ottamatta erikseen mainittuja poikkeuksia.

Tekstiä tai kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin  tarkoituksiin. Lumidentin Internet-sivuja saa katsella ja selata sekä tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivujen sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman erillistä kirjallista suostumustamme.

Tunnusmerkit
"Lumident", Lumident-logo, "Giraffe" Giraffe-logo muut tuotteittemme ja palveluidemme nimet ja logot ovat yhtiömme suojattuja tunnuksia ja tavaramerkkejä.

Vastuuvapaus
Lumidentin Internet-sivut esitetään sitoumuksetta ja "sellaisena kuin ne ovat". Emme anna takuuta sivuilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Emme takaa Internet-sivustomme keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa. Emme vastaa sivujen saatavuudesta. Pidätämme itsellämme oikeuden tehdä sivuille muutoksia.

Sivuillemme voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Tällaisille sivuille siirtyessään käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Lumidentillä ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niiden sivujen sisältöön, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Lumidentin toimesta eikä Lumident vastaa niiden sivujen sisällöstä.

Lumident ei vastaa sivujen ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Lumident ei ole vastuussa Internet-sivuillaan tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Lumidentin vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Aineiston lähettäminen Lumidentille
Lähettämällä aineistoa jollekin Lumidentin palvelimista esimerkiksi sähköpostitse tai Internet-sivujen välityksellä käyttäjä hyväksyy ja vahvistaa sen, että käyttäjällä on oikeus lähettää aineisto Lumidentille sen vapaasti hyödynnettäväksi ilman eri korvausta käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle, aineisto ei ole laitonta, hyvien tapojen vastaista tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta ja että ennen lähettämistä käyttäjä on tehnyt kohtuulliset varotoimet löytääkseen ja poistaakseen aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut haitalliset tai tuhoavat ominaisuudet.

Lumident ei ole vastuussa sivujensa käyttäjien lähettämän aineiston sisällöstä. Lumident voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Yksityisyyden suoja
Lumident noudattaa tietojen käsittelyssä voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä osoitteessa: https://lumident.fi/toimitusehdot

Evästeet
Lisätietoja evästepolitiikastamme osoitteessa: https://lumident.fi/evasteet

Teknisiä tietoja
Palvelumme toimii yleisimmillä käyttöjärjestelmillä ja selainohjelmilla.

Copyright © Lumident Oy 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lisätietoja: [email protected]