SMI Standard PoleCat

SMI Standard PoleCat-lumitykki on yksinkertainen, tehokas ja helppo käyttää.

Se soveltuu kaikkiin olosuhteisiin; marginaalilämpötiloista paukkupakkasiin. Sen 18 vesisuutinta takaa parhaan mahdollisen lumentuoton joka säällä. Niin kun muutkin SMI lumitykit, myös tämä
on saatavilla monella eri alusta vaihtoehdolla. Lämmitettävät ja itsetyhjentyvät kolmitieventtiilit takaavat vaivattoman käytön kelissä kun kelissä. Veden puhtaus ei ole ongelma, sillä tehokas vedensuodatin pitää huolen, etteivät epäpuhtaudet pääse suuttimille asti. Lieriön keskelle sijoitetussa tehokkaassa esikiteytyssuuttimessa yhdistyy vesi
ja paineilma. Tämä seos purkautuu ulos kuudesta esikiteytyssuuttimessa olevasta suutinreiästä ja sekoittuu vielä 6-18 kpl. (määrä riippuu keliolosuhteista) vesisuuttimen kanssa. Tämän tuloksena saadaan aikaan tekolunta.

STANDARD POLECAT FLEXIBILITY AND PERFORMANCE

Standard PoleCat on keskikokoinen lumitykki, jolla on pitkähkö heittomatka.

Standard PoleCatilla on monta eri vaihtoehtoa kytkettäväksi myös automaatiojärjestelmään.  Sitä voidaan käyttää joko yksittäisenä lumitykkinä, tai kytkettynä osana kokonaista automaatiojärjestelmää.

SMI:n SmartSnowTM automaatio- ja hal- lintajärjestelmä on joustava sekä mukautuva ja tuottaa lumitykeille monia tarvittavia parametreja, kuten ajantasaista säätietoa, mahdollisuus tykin etävalvontaan, sekä sen sopeuttamisen vallitseviin keliolosuhteisiin korkeus ja leveyssuuntaa muuttamalla.

Ominaisuudet

Alusta
sinkitty A- kantoalusta pyörillä ja/tai säätöjalaksilla, saatavana myös 3,2m. tai 4,7m. torniasennuksena
Kompressori
3,7 kW
Kääntösäde
360°, pystysuunnassa -10° - 60°
Lämmitys
0,2 – 0,5kW
Oskilaattori vakiona
kääntösäde 70° sektorilla
Puhallin
11 kW
Suuttimet
18 kpl. vesisuuttimia ja 1 esikiteytyssuutin kuudella esikidesuihkulla
Sähkö
400V, 3-vaihe
Sähkökaapeli
Alustamalli 30m, tornimalli 12m
Vedenpaine
7 – 40 bar
Vedensuodatin
Ruostumatonta terästä, helposti irrotettava ja pestävä. 30 mesh
Venttiilit
3 kpl. itsetyhjentyviä 3-tieventtiileitä
Vesiliitäntä
2” Camlock