SMI PoleCat Kid

PoleCat Kid on SMI:n pienin puhallintykki. Se on helppokäyttöinen ja sitä voidaan käyttää monissa eri olosuhteissa. Lämmitettävät ja itsetyhjentyvät kolmitieventtiilit takaavat vaivattoman käytön kelissä kun kelissä. Lamellikompressori takaa keskeytyksettömän, tehokkaan ja hiljaisen käynnin.
Pienestä koosta johtuen se on kevyt siirtää paikasta toiseen ja helppo asemoida lähes mihin tahansa paikkaan. Kapea lumisuihku sallii lumen tekemisen myös sinne, mihin suuremmilla lumitykeillä ei välttämättä ole asiaa.
Veden puhtauskaan ei ole ongelma, sillä tehokas vedensuodatin pitää huolen, etteivät epäpuhtaudet pääse suuttimille asti.

JOUSTAVUUS JA SUORITUSKYKY

Kid PoleCat on suorastaan energiapihi lumitykki. Markkinoilla olevista matalapainetykeistä se on kenties vähiten sähköä käyttävä tykki?! Sen kulutus on vain 9,4 kWh – 9,7 kWh!

Kid PoleCatilla on monta eri vaihtoehtoa kytkettäväksi myös automaatiojärjestelmään. Sitä voidaan käyttää joko yksittäisenä lumitykkinä, tai kytkettynä osana kokonaista automaatiojärjestelmää.

SMI:n SmartSnowTM automaatio- ja hallintajärjestelmä on joustava sekä mukautuva ja tuottaa lumitykeille monia tarvittavia parametreja, kuten ajantasaista säätietoa, mahdollisuus tykin etävalvontaan, sekä sen sopeuttamisen vallitseviin keliolosuhteisiin korkeus ja leveyssuuntaa muuttamalla.

Ominaisuudet

Alusta
sinkitty A- kantoalusta pyörillä ja/tai säätöjalaksilla, saatavana myös 3,2m. tai 4,7m. torniasennuksena
Kompressori
3,7 kW
Kääntösäde
360°,pystysuunnassa-10°-60° Oskillaattori vakiona, kääntösäde 70° sektorilla
Lämmitys
0,2 – 0,5kW
Puhallin
5,5 kW
Suuttimet
18 kpl. vesisuuttimia ja 1 esikiteytyssuutin kuudella esikidesuihkulla
Sähkö
400V,3-vaihe
Sähkökaapeli
Alustamalli30m,tornimalli12m
Vedenpaine
7 – 34 bar
Vedensuodatin
Ruostumatonteräs,helpostiirrotettavaja pestävä. 30 mesh
Venttiilit
2kpl.itsetyhjentyviä3-tieventtiileitä
Vesiliitäntä
2”Camlock